Anleggsgartner

Anleggsgartner

Asfalt, Hage & Anlegg AS kan utføre det meste knyttet til anleggsgartnerarbeid. Alt fra små og enkle oppdrag til større prosjekter. Vi har lang erfaring og utstyret som trengs for at du skal få et godt resultat.

Belegningsstein

Har du en kjedelig, grusdekket gårdsplass full av hull og sprekker? Belegningsstein er ikke bare forskjønnende for utemiljøet, det forhindrer også telehiv og sprekker. Det finnes mange farger og former å velge blant, vi hjelper deg med å finne den beste løsningen for akkurat deg.

Kantstein

For å skille av og avgrense bed, plener, gangstier, fortau med mer, bruker vi kantstein. Kantsteinene fås i granitt og betong, og er prikken over i-en på ethvert hageprosjekt.

Ferdigplen

Lei av å så gress som ikke vil gro? Vi legger ugressfri ferdigplen for deg – du får en tett og slitesterk plen på et par uker etter legging. Ferdigplen er ruller med gress og torv som er ferdigprodusert på egne egnede områder som har stabile forhold for en slik produksjon, og gir en tett, jevn og kraftig gressmatte. Gresset produseres ferdig på egne områder, og skjæres ikke opp før den er 1,5 – 2 år, noe som betyr at du får en ferdiggrodd og solid gressplen klar til bruk.

Beplantning

Ved riktig og god beplantning får du et uteområde som er vakkert og funksjonelt. Vi kan dele inn hagen din og hindre inn- og utsikt etter behov. Spør oss om beplantning, så hjelper vi deg med å utforme en plan for uteområdet ditt.